Vilka dagar..

Postat i Okategoriserat kl. 11:39 av | Kommentarer (0) |

Hejsan hoppsan

Fyyyy fan vilken dag igår Hahah
Såååå inte min dag..
Precis innan jag skulle byta tågs P explodera min kolsyrade vattenflaska...
Kan juh säga att de vart jäääklugt blött och klibbigt...hann inte byta om så fick vänta dyngblöt på nästa tåg och be en snäll tjej där att hålla ett öga på Bella medan jag gick och bytte om.
Sååååå skönt att slippa åka hem alldeles dyngblöt och klibbig.
Och till råga på allt så hjälpte en snygg kille mig att lyfta av Bella ifrån tåget....SEN rymde Bella och han fick springa efter i kostym och hämta henne då jag inte hunnit komma av tåget. Sen fick jag gå alldeles dyngblöt och klibbig och hämta henne ifrån honom.....kändes nådigt pinsamt kan jag säga. Han måste undrat varför jag va så blöt Hahaha. Han måste trott att Bells kissat på mig eller att jag svettats Hahahah. Oh lord. Hahah ja jag bjuder väl på den då Hahah.
Som sagt INTE min dag igår haha

Och resan ner ska vi inte prata om...alls jävla tåg va försenade så de blev en låååång resa. Sen la min mobil sv några ggr trots att den hade batteri och den strula som fan så jag vart så orolig och nojig över att inte kunna visa biljetten....fy fan alltså.

Menmen de va skönt att få komma iväg och slippa grannarna för några dagar...blev juh lite sol också så skönt så:-)
Och så fick jag hjälpa min kompis med lite saker hemma...skönt att få känna sig behövd när denne inte mår så bra just nu.
Allt för mina vänner <3
Är de något jag inte klarar av så är de att bara vara hemma och se när en vän mår dåligt. Självklart rycker jag ut då :-)
A friend in need is a friend indeed

Näe nu ska jag ringa lite samtal och göra mig iordning då man kan visa sig ute bland folk mer än bara när man går ut med hunden Heheh.

Puss så längeAnnons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar