Sluta tvinga på barnen de!!!

Postat i Okategoriserat kl. 13:17 av | Kommentarer (0) |

Vad tycker ni om Genus och barn?
Är de bra eller dåligt?

Själv så tycker jag så här:
Jag tror de stjälper mer än hjälper....det berövar barnet från sin identitet och formar barnet som DOM vill inte som barnet var född att vara.
Lår barnen vara barn och få upptäcka saker men för Guds skull tvinga inte på dom saker! Att ge dom alternativ absolut helt Oki men låt DOM välja styr dom inte mot de ni vill att dom ska välja.
Låt dom hitta sig själva och sin egna identitet och tvinga inte på dom genus hit och genus dit.

Vilket jag ofta förespråkar dör jag både ser och tror de är så.
Tex en bloggande mamma tog bort alla sin sons manliga leksaksgubbar ifrån legot för att han inspirerade på att pappan skulle köra bilen när hon plockat bort den manliga gubben och satt dit den kvinnliga gubben. Och efter sonen gjort så några ggr så tog hon bort dom..
Och hon hängde bara fram tjejkläder till pojken och med rosa och rött
Vart är då "valet" dom pratar om och genus? De blir juh mamman som TVINGAR på barnet genussättet och inte ett val.
Och de med att ja men han har klätt sig så sen han va liten....han väljer själv....cut the crap han kunde väl för fan inte välja själv när han va bebis heller?!?! Du valde åt honom då och Du väljer åt honom nu. Du har vant honom vid de och han vet inget annat för du gav honom inget eget val! Han är ingen egen individ utan din lilla marionett som du styr med järnhand.

Tycker så synd om alla barnen som blir påtvingad detta genus skiten. Presentera valet när dom är gamla nog att förstå och kan välja själva och låt BARNEN göra valet SJÄLVA!!!
Sluta hypa och låt som få välja de själv!

När de gäller vuxna och barn som själv valt absolut de är jättebra men inte när dom är så små och inte kan välja själva!


Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar